Kimberly bedankt!

Op zondag zondag 19 februari 2017 speelde Kimberly haar laatste wedstrijd met team Neeleman. En wat voor wedstrijd! De finale van het NK Curling tegen het team van de NL Heren. En dus tegen haar vriend Carlo Glasbergen. Maar daar zit ze niet mee. In volle concentratie werden de juiste stenen geleverd en skipte ze Marianne naar een 4-2 zege. Ontlading volgde en een mooie herinnering en medaille konden worden toegevoegd.

Afscheid Kimberly tijdens NK Curling 2017

Op het podium werd ze toegesproken door Marianne en bedankt voor alle inzet die ze de afgelopen jaren had getoond als vaste kracht en belangrijke steunpilaar voor haar als third en vice-skip. Haar commando vegen werd op alle sheets luid en duidelijk gehoord. Ze was zeer strijdlustig, gemotiveerd, gedreven, fanatiek en sportief. De mooiste herinnering is de winst van de EK-C finale in 2014 op haar thuisbaan in Zoetermeer. Het team zal haar zeker gaan missen, maar heeft met nieuwe kracht Ester Romijn een waardige opvolger gevonden.

Als manager van Curlingbaan Zoetermeer zullen we Kimberly nog heel vaak gaan zien. En wie weet gooit ze ooit nog eens een steentje mee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *