NK Curling 2017: kampioen!

Curlingbaan Zoetermeer
18 en 19 februari 2017

 

Als het NL Damesteam deed team Neeleman mee met het Curling voor 4 toernooi. Na twee gewonnen wedstrijden op zaterdag en een eerste plek op de ranglijst, was een zilveren medaille al behaald. Op zondagmiddag werd de finale om het goud gespeeld tegen het NL herenteam o.l.v. skip Jaap van Dorp. Na een ‘steal’ in het zesde en laatste end eindigde de wedstrijd met 4-2 in ons voordeel. Een prachtige afsluiting van ons seizoen en een geweldige manier om Kimberly te bedanken voor al haar harde werken, prachtige stenen en inzet voor het team de afgelopen jaren.

Finale NK Curling 2017
Prijsuitreiking NK Curling 2017

Als klap op de vuurpijl, en compleet onverwacht, eindigde Linda in het individuele Hotshot toernooi op een tweede plaats. Samen met dochter Olivia nam ze de zilveren medaille in ontvangst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *