Monday Night League

De competitie is begonnen!

Maandag 4 september 2017, Team Senioren – Team Neeleman : 4-5
Na het eerste end was het al duidelijk dat we aan de bak moesten tegen Team Senioren, met de hammer pakten ze het eerste punt. Na een steal in het tweede end konden we de score in het derde end weer gelijk trekken : 2-2. Daarna ging het gelijk op tot 4-4. Om de winst te pakken moest er in het laatste end door ons gestolen worden. Onze steen lag shot, hun steen second shot. Een klein tikje zou Team Senioren de winst opleveren. De laatste steen was echter nèt iets te langzaam, tikte de steen wel door, maar een paar centimeter te kort. Een zinderend einde van een leuke openingswedstrijd. Het resulteerde in een 4-5 eindstand in het voordeel van Team Neeleman.

En nou denk je vast: ‘Wat jammer dat ik daar niet bij was’. Dat vinden wij ook. Kom daarom eens kijken tijdens de MNL. Je bent van harte welkom op de curlingbaan Zoetermeer. Om 20.00 uur begint de practice en aansluitend de wedstrijd (8 ends). Onze speeldata voor dit seizoen:

Maandag 18 september 2017, vs. Team Junioren
Maandag 2 oktober 2017, vs. Team Teun
Maandag 16 oktober 2017, vs. Team Geonius
Maandag 30 november 2017, vs. Team Awesomesauce
Maandag 13 november 2017, finale

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *