Speelschema EK Curling 2017

De speelschema’s voor het komende EK Curling in Sankt Gallen, Zwitserland zijn bekend. Wij spelen met Team Neeleman namens de Nederlandse Curling Bond (NCB) in de B-divisie. Het herenteam komt dit jaar uit in de A-divisie na de promotie van vorig jaar.

Ons speelschema:
Zaterdag 18 november: 14.00 uur: Finland – Nederland
Zondag 19 november: 8.00 uur: Nederland – Polen
Zondag 19 november: 16.00 uur: Wit Rusland – Nederland
Maandag 20 november: 8.00 uur: Nederland – Letland
Maandag 20 november: 16.00 uur: Engeland – Nederland
Dinsdag 21 november: 12.00 uur: Nederland – Noorwegen
Dinsdag 21 november: 20.00 uur: Nederland – Estland
Woensdag 22 november: 12.00 uur: Litouwen – Nederland
Woensdag 22 november: 20.00 uur: Spanje – Nederland

Op de donderdag en vrijdag worden de play-offs gespeeld. Deze worden behaald door de vier beste teams. Vorig jaar wisten we die, ten koste van Engeland, te halen. Helaas bleef het toen bij een vierde plek. Dit jaar gaan we weer ons best doen, maar dan voor een plek op het podium.

Onze tussenstanden zijn op onderstaande website live te volgen. Elk kwartier de pagina ‘refreshen’ en je beleeft de wedstrijd met ons mee. Maar je kunt ons natuurlijk ook komen aanmoedigen! Toegang tot de B-divisie is gratis, voor de A-divisie kun je je tickets hier kopen.

Link naar website

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *